Logo Ontwerp

Een logo ontwerp staat doorgaans aan de basis van de herkenbaarheid van uw bedrijf of website. Het is een essentieel onderdeel van hetgrafisch ontwerp, waarin TM Media zich heeft weten te specialiseren. Met een goed logo zorgt u ervoor dat u klanten op de juiste manier aanspreekt en dat ze zich direct in een vertrouwde omgeving bevinden wanneer ze uw printmedia ontvangen of een bezoek brengen aan uw website.

De eerste indruk
Binnen ons logo ontwerp houden we rekening met een aantal zeer belangrijke aspecten, waaronder die van de eerste indruk. Het is psychologisch gezien van groot belang om direct een goede indruk te maken, aangezien die op een later moment nauwelijks nog uit te wissen is. Dit betekent dat een goede indruk uitstekend zal blijven hangen bij uw bezoekers of klanten. TM Media zorgt voor een logo ontwerp dat direct de juiste indruk maakt, maar daarnaast ook goed past bij de rest van uw bedrijf. We kijken daarom dan ook goed naar wat u graag uit wilt stralen en bijvoorbeeld uw bestaande huisstijl. Op die manier komen we tot een profiel, op basis waarvan we het logo ontwerp voor u zullen maken.

Restylen van een logo
Heeft u al een logo, maar wilt u graag gebruik maken van onze professionele mogelijkheden en inzichten? Dan kunnen we uw bestaande logo restylen, zonder te kiezen voor een totaal nieuw logo ontwerp. TM Media kijkt kritisch naar uw bestaande logo en vergelijkt dat met de huidige trends op het internet en de rest van de uitstraling van uw bedrijf of website. Op die manier komen we tot een aantal verbeterpunten, die we, na uw goedkeuring, graag voor u doorvoeren. Zo ontvangt u een professioneel logo ontwerp op basis van uw bestaande logo en kunt u weer jaren vooruit.

Bent u benieuwd naar uw logo ontwerp? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.